Izvor: Večernji.hr
27.10.2023 u 07:53
0

HEROJI IZ KNINA SPASIli DEČAKE OD OTMICE: ‘Drago mi je što smo spasili dva mlada života’

Pokušaj otmice dece sprečen od strane dva fizička radnika

Kolega je odmah skočio iz kanala, ja iskočio iz bagera. Video sam da se nešto gadno događa. Blokirao sam sav put, ispričao je Duško Vukobrat

„Nemojte gledati ko je, šta je. Nemojte gledati u naciju, veru. Pomozite gde god možete „- poručio je Duško Vukobrat, muškarac koji je sa svojim prijateljem u nemačkom Böblingenu sprečio pokušaj otmice dvojice dečaka. Kako je ispričao, 51-godišnji muškarac pokušao je uvući u svoj kombi s prekrivenim zadnjim staklom dvojicu dečaka koji su bili na putu do škole.

– Kolega je odmah skočio iz kanala, ja iskočio iz bagera. Vidio sam da se nešto gadno događa. Blokirao sam sav put – da kažem siledžiju smo držali dok nije došla policija – kazao je. Cijela scena dogodila se 8 sati ujutro, a policija je odmah stigla na mesto događaja.
– Imam decu. Kad smo videli da su ta deca spašena… Vidite zgradu iza mene? Srce mi je veće nego ta zgrada. Drago mi je što smo moj kolega i ja spasili dva života mlađa od 10 godina – poručio je Duško.

Policija je uhapsila 51-godišnjaka, a policija trenutno nad njim provodi uviđaj. Duško Vukobrat koji je rodom iz Knina ranije je na Facebooku objavio snimak u kom tvrdi kako su on i njegov kolega Dragan spasili dva mlada života. Oni su bagerom blokirali put otmičaru i zadržali ga do dolaska policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter