Izvor: Tanjug
15.01.2020 u 14:56
0

HOĆE DA RUŠI DEJTONSKI SPORAZUM Milanović i Erdogan razgovarali o Dejtonskom sporazumu!

 Dan nakon što je izabran za predsednika Hrvatske, Zoran Milanović je novinarima rekao da je telefonom imao duži razgovor sa turskim predsednikom Redzepom Tajipom Erdoganom, a zagrebački nedeljnik piše da se taj razgovor odnosio na reviziju Dejtonskog mirovnog sporazuma, potpisanog pre 25 godina i njegov uticaj na aktuelne događaje u BiH.

SKANDAL U BEOGRADSKOJ FILHARMONIJI Nemački dirigent otkazao nastup!

Iako u razgovoru novog hrvatskog predsednika Zorana Milanovića s Erdoganom nije bilo bilo previše vremena za detaljne razgovore o situaciji u Bosni i Hercegovini, dvojica predsednika ipak su uspela barem načelno da dogovore u kom smeru bi trebalo da ide saradnja Hrvatske i Turske u narednom periodu.

VUČIĆ NA OTVARANJU NOVOG POGONA U BEČEJU: Ovo je znak da smo napravili dobar poslovni ambijent (VIDEO, GALERIJA)

Izvori bliski štabu Zorana Milanovića Nacionalu su otkrili i da su se dvojica lidera složila da bi jedna od glavnih tačaka trebalo da bude i analiza funkcionisanja Dejtonskog sporazuma.

Milanović, koji je ranije bio premijer Hrvatske, će na funkciji pedsednika zameniti odlazeću Kolindu Grabar Kitarović, a dužnost će, kako se očekuje, preuzei 18. februara za kada je planirana njegova inauguracija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter