Izvor: Tanjug
04.09.2023 u 14:12
0

IGNORIŠU PRAVA SRBA: Uvredljive poruke Srbima za Tužilaštvo BiH nije krivično delo

Kantonalni tužilac u Sarajevu odlučio je da u slučaju postavljanja transparenata sa uvredljivim porukama Srbima kod Suda i Tužilaštva BiH u Sarajevu nema elemenata krivičnog dela, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Kod Suda i Tužilaštva BiH u Sarajevu sinoć su okačeni transparenti sa uvredljivim porukama Srbima –

VIŠE IM JE DOSTA: U toku potpisivanje peticije za oduzimanje mandata Milojku Spajiću

-Sledeći put nećete morati lagati da smo vas oterali iz Sarajeva i okoline“ i „Četnici su najveće kukavice“. Portparol kantonalnog MUP-a Mersiha Novalić rekla je da je policijska patrola sinoć na ogradi privatne kuće u Ulici Kemala Demirovića uočila transparent, o čemu su obavestili rukovodioca smene.

-Nakon toga su obavili razgovor sa vlasnicom kuće na čijoj ogradi se nalazio transparent, koja je rekla da joj nije poznato ko ga je postavio. Obavešten je dežurni tužilac, koja je naložila da se sastavi zabeleška, da transparent bude uklonjen i da u ovome nema elemenata krivičnog dela“, navela je Novalićeva za Srnu. Ona je naglasila da je nakon toga vlasnica kuće u prisustvu policije uklonila transparent.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter