Izvor: TANJUG
04.09.2023 u 14:21
0

ŽELJKA CVIJANOVIĆ OŠTRO: Nečuveno šta su sve u stanju da izjave pojedini bošnjački političari

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović oštro je danas osudila izjavu Šemsudina Mehmedovića (SDA) kojom je, kako navodi, sramno i skandalozno u svoju kaljugu uvukao čak i predsednike Srbije, Turske i Azerbejdžana, kao i premijera Mađarske. Istakla je da je nečuveno šta su sve u stanju da izjave pojedini bošnjački političari, a da pri tome veruju da će njih i državu koju navodno brane neko smatrati ozbiljnim. Svi oni su, istakla je Cvijanović, lideri od formata i zemlje od ugleda kakva BiH zbog Mehmedovića i njemu sličnih nikada neće biti.

IGNORIŠU PRAVA SRBA: Uvredljive poruke Srbima za Tužilaštvo BiH nije krivično delo

Cvijanović je to rekla  reagujući na izjavu Mehmedovića da su mirni protesti podrške institucijama Srpske strategija uništenja BiH razrađena na nedavnom sastanku zvaničnika regiona u Budimpešti.

Ona je istakla da je Mehmedovićeva izjava samo jedna u nizu od potvrda da BiH najveću štetu prave oni koji je tobože brane jer ništa nisu u stanju uraditi sami, već kao besne glave udaraju na sve strane i mole za intervenciju stranaca, i to baš onih koji su zajedno s njima uspeli da BiH srozaju do samog dna. Poručila je i da im tu nije kriva Republika Srpska.

„Kao srpski član Predsedništva BiH i kao građanin imam pravo da učestvujem u bilo kojim protestima za koje ocenim da su opravdani. A, oni koji su organizovani zbog torture i nepravde koju trpe građani Republike Srpske, njene institucije i izabrani predstavnici su itekako opravdani“, navela je Cvijanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter