Izvor: Kurir.rs
11.08.2023 u 09:23
1

„IZ HRVATSKE DOLAZE SRAMNI PODACI O ŽRTVAMA U JASENOVCU!“ Dodik: „Komunistička vlast je onemogućila identifikaciju svih žrtava“

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik odbacio je bilo kakvu mogućnost da postoji državni projekat Srbije i Republike Srpske koji ima za cilj da uveća broj žrtava u Jasenovcu.

SRPSKA IMA SUVERENITET: Milorad Dodik poručio Bećiroviću da prouči ustav – BIH je „država koliko-toliko“

On je naglasio da niko u Republici Srpskoj i Srbiji ne govori napamet o broju žrtava bilo gde, a pogotovo u Jasenovcu, istakavši da mu nije jasno odakle ta izjava vladike Jovana o revizionizmu u slučaju broja žrtava.

– Iz Hrvatske dolaze sramni podaci koji govore da je u Jesenovcu bilo tek 35.000 do 80.000 žrtava. Komunistička vlast nije dozvolila da se utvrdi tačan broj, a same ustaše su prikrivale taj podatak kroz razne oblike spaljivanja i utapanja žrtava, tako da svaka žrtva nije mogla biti identifikovana – istakao je Dodik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„IZ HRVATSKE DOLAZE SRAMNI PODACI O ŽRTVAMA U JASENOVCU!“ Dodik: „Komunistička vlast je onemogućila identifikaciju svih žrtava“”

  1. Ne, po ustašama taj logor je bio dečje obdanište, gde su eto tek tako tu i tamo poklali i ubijali na najzvesrkije načine nehrvatsko stanovništvo, da su se i sami nemački nacisti zgražavali sa svim tim načinama zverskih ubijanja neustaškog naroda. Čak je jedan tip sa zapada i napisao i knjigu (ne znam tačno kako se zove), o 20, da dobro ste pročitali, o 20 načina ubijanja. Bio je gost jedne emisije (ne sećam se tačno kada i na kojoj televiziji), i kada su ga pitali dali može da kaže neki od njih, čovek je bio jednostavno zatečen, jer kako je rekao to su prava zverska ubijanja i teško je tek tako reći, ali evo: sekirama, maljevima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter