Izvor: BSC HAPPY
04.12.2023 u 18:51
0

IZBEZUMLJENOG POGLEDA I SA LISICAMA NA RUKAMA: Vanjin otac izveden pred sud! (VIDEO)

Aleksandar Đorčevski, otac kidnapovane i ubijene Vanje Đorčevske, priveden je večeras Krivičnom sudu u Skoplju. Tužilaštvo ga sumnjiči kao saučesnika u slučaju ubistva njegove ćerke i za njega traži zadržavanje od 48 sati. Ruke su mu vezane lisicama, a u rukama drži kesu. U jednom trenutku okrenuo se prema novinarima i podigao palac.

On je sinoć saslušan u policijskoj stanici, a danas je na konferenciji za novinare glavni javni tužilac u Osnovnom javnom tužilaštvu Gabril Bubevski rekao da posredni dokazi ukazuju da su organizatori informaciju kada će devojčica napustiti kuću dobili od njenog oca.

„TREBAO SI DA JE ŠTITIŠ I VOLIŠ“: Makedonski političar objavio fotografiju oca ubijene Vanje uz potresnu poruku! (FOTO)

Za oca za sada imamo dokaze da je indirektno učestvovao u obaveštavanju kada će devojčica izaći iz kuće. Nemamo saznanja da je on bio direktno umešan ubistva. Jedan od osumnjičenih je rekao da je informacije o devojčici dobio od oca – rekao je Bubevski na jutrošnjoj konferenciji za novinare i dodao da je otac negirao radnje.

Motiv je navodno bila informacija da je Vanjina majka prodala stan i da bi dete moglo da se iskoristi za iznuđivanje novca od nje. Vanja je odvedena u atar sela Brazda, gde je ubijena oko 2 sata nakon otmice. Zašto su ubili dete ako su planirali da ga iskoriste za iznudu, organi reda nemaju logično objašnjenje.

Na konferenciji za novinare istaknuto je da je prvoosumnjičeni, koji je organizator i izvršilac ubistva, u bekstvu, dok je trojici osumnjičenih određen pritvor od 48 sati.

Pre nego što je osumnjičen, otac Aleksandar je prijavio Vanjin nestanak i učestvovao u istrazi da je pronađe. Bio je pored majke Zorice, koja je javno zatražila pomoć u pronalaženju Vanje i prva je prijavila nestanak kada ju je „Skoplje1” kontaktirao u ponedeljak, oko 12 sati nakon nestanka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter