Izvor: BSC HAPPY
04.12.2023 u 17:59
0

„TREBAO SI DA JE ŠTITIŠ I VOLIŠ“: Makedonski političar objavio fotografiju oca ubijene Vanje uz potresnu poruku! (FOTO)

Društvenom mrežom Fejsbuk kruži fotografija za koca Vanje Đorčevske, koja je juče pronađena ubijena u skopskom selu Brazda, piše makedonski „Sloboden pečat“.

Fotografiju je objavio na svom Fejsbuk nalogu i makedonski političar Martin Kostovski.

– Stvorio si život, stvorio si dete, trebalo je da je voliš najviše, da je zaštitiš od svega i svakoga, da joj budeš vetar u leđa! -napisao je Kostovski između ostalog u svojoj objavi.

Za ubistvo 14-godišnje Vanje osumnjičeno je pet osoba, među kojima je i njen otac. On se sumnjiči da je informacije o kretanju svoje ćerke Vanje Đorđevske odavao počiniocima.

OTAC MALE VANJE DOVEDEN U SUD: Sumnja se da je on otkrio plan ubicama

Otac Vanje Đorčevske (14), devojčice iz Skoplja koja je oteta i brutalno ubijena, trebalo bi danas da istražnom sudiji da iskaz. Očekuje se da će u sud biti doveden u kasnim poslepodnevnim časovima

Ljupčo Palevski – Palčo je prvoosumnjičeni za najgnusniji zločin u novijoj istoriji u kojem su ubijeni 14-godišnja Vanja Gjorčevska iz Skoplja i 74-godišnji Panče Žežovski iz Velesa je u bekstvu, a makedonske vlasti su saopštile da se prema njihovim informacijama nalazi u Bugarskoj.

Bugarsko ministarstvo unutrašnjih poslova, oglasilo se ovim povosom i saopštilo da se prema njihovim saznanjima Ljupčo Palevski – Palčo ne nalazi na njihovoj teritoriji.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter