Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
04.12.2023 u 17:39
0

JEZIVE PORUKE: Dva maloletnika pretila da će izvršiti masakr u srednjoj školi

Dva tinejdžera su na mejl adresu škole poslala pretnju da će izvršiti masakr u Meštovitoj srednjoj školi u Donjem Vakufu.

Federalna policija u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u Bosni i Hercegovini identifikovala je i locirala dva maloletna lica iz Donjeg Vakufa koja su uputila pretnju da će izvršiti krvoproliće u školi.

Dva tinejdžera su na mejl adresu škole poslala pretnju da će izvršiti masakr u Mešovitoj srednjoj školi u Donjem Vakufu, navodi Avaz.

Kako prenosi Avaz, oni su u mejlu, koji su poslali na adresu škole, napisali sledeće:

„Dragi kolektive MSŠ DV,

Nadam se da ovaj mail čitate u zdravlju jer ga ubrzo nećete imati, no želim vam dati do znanja ozbiljnu pretnju koja se nadvila nad vašim jadnim malim i bednim životima. Ja sam bio učenik vaše škole i poznajem kakve ste fukare. Tako da draga moja gospodo došlo je i mojih pet minuta po naplatu stresa koje sam proživio sa vama. Jedino mi je žao učenika koji će ispaštati zbog vas. Ne želim baš da vam preporučim ignorisanje ove poruke i opasnosti koja vas sleduje. Sutra, tj. u petak 01. 12. 2023. dolazim u jutarnjim satima. Spremite se na krvoproliće želim vam sve najbolje (naravno do sutra). U potpisu: Fantom“.

DODIK PORUČUJE: Samo snažna Srbija garant Srbima izvan nje

Potvrđeno je da su identifikovani maloletnici đaci ove škole. Za sada nije poznato koja im kazna preti za navedeni prekršaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter