Izvor: kurir
18.09.2021 u 11:03
0

JAKO NEVREME U TIVTU: Grad veličine oraha napravio štetu!

Veliko nevreme sa jakim jugozapadnim vetrom, kišom i gradom veličine krupnijeg oraha, zahvatilo je jutros Tivat i okolinu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA ODLUKA SLOVENIJE: Za tranzitne putnike dozvoljeno točenje goriva bez kovid potvrda

Grad je naneo veliku materijalnu štetu na autimobilima, objektima, voćnjacima i maslinjacima.

Posebno teško pogođeni gradom su naselja Brda, Obala Đuraševića, Obala Bogišića i Krašići.

Velika količina kiše koja je pala za vrlo kratko vreme izazvala je i manje poplave na saobraćajnicama u Tivtu i ulicama u centru grada, ali su komunalci brzo intervenisali i otklonili posledice.

PROČITAJTE JOŠ: MITROPLIT JOANIKIJE SLUŽI ARHIJEREJSKU LITURGIJU: Pet godina od osvećenja Sabornog hrama Svetog Jovana Vladimira u Baru

Na raščišćavanju terena i otkanjanju posledica nevremena, posebno na području Krtola, angažovane su ekipe Komunalnog preduzeća, Službe zaštite Tivta i tamošnjih dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Pogođena područja obišli su i predstavnici Opštine Tivat da bi sagledali obim štete i koordinisali aktivnosti na otklanjaju posledica nevremena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter