Izvor: kurir.rs
31.10.2020 u 08:16
0

JOANIKIJE SLUŽIO POMEN: Reči oca Gojka grmele Cetinjskim manastirom!

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije sa sveštenstvom i narodom služio je sinoć u Cetinjskom manastiru pomen kraj odra mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Kraj odra je govorio rektor Cetinjske bogoslovije otac Gojko Perović, koji je naveo da je „mitropolit kao prorok Mojsije dočekao da izvede svoj narod iz ropstva“.

„Procvetala pustinja i kameno more se po ko zna koji put razdvojilo ovde u Crnoj Gori i mitropolit je dočekao da izvede ovaj narod iz sedamdesetpetogodišnjeg mraka gde smo sami svoje hramove i crkve pretvarali u štale i magacine. Čuda smo se nagledali kako kaže jedan stih u Svetom pismu. Bog podiže velikog Proroka među nas i Bog pohodi narod svoj. I to se odnosi na Mitropolita Amfilohija“, naveo je Perović.

SAZNAJTE JOŠ

Beograđani OSTANITE KOD KUĆE! Predrag Kon UPUTIO UPOZORENJE!

PUTNICI UPLAŠENI: U autobus 95 bačena OTROVNA materija, vozač jedva zaustavio vozilo, REAGOVALA POLICIJA!

Situacija sa KORONOM DRAMATIČNA! TREND RASTA zaraženih među UČENICIMA, bolnice se PUNE!

SZO: Rekordnih 505.000 novih slučajeva u svetu za 24 sata

SKOČIO SA 15. SPRATA Muškarac presudio sebi u Novom Beogradu

On je kazao da je vladika prethodnih godina govorio da je u svemu uspeo, ali ne i da izmiri Crnogorce, preneo je sajt Mitropolije.

„Ko zna kad ćemo to dočekati, ali ako ćemo ići putem Mitropolita Amfilohija, to je onda put ljubavi i mira“, rekao je otac Gojko.

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije preminuo je juče u kliničkom centru u Podgorici od posledica korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter