Izvor: KURIR
28.09.2023 u 22:46
0

KRAJ DRAME U HRVATSKOJ: Muškarac koji je aktivirao bombu podlegao povredama u bolnici

Muškarac koji je danas poslepodne u Kloštar Ivaniću aktivirao eksplozivnu napravu preminuo je od zadobijenih povreda u bolnici.

Podsetimo, oko 18.40 policija je dobila dojavu da je starija muška osoba pokušala samoubojstvo eksplozivnom napravom pa se pritom teško povredila. Drugih povređenih nije bilo. Policija je na kraju sa njim uspostavila kontakt pa su ga odveli na lečenje.

On je bio štićenik doma za starije. Iz još nepoznatog razloga, pobegao je iz svoje sobe te se ušunjao na zadnje sedište automobila kuvarice koja radi u domu i primirio se. Ona ga nije primijetila sve do Školske ulice u Kloštru kad se otkrio i zapretio joj eksplozivom. Odmah je otvorila vrata, pobegla i pozvala je policiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter