Izvor:
13.08.2019 u 15:08
0

LAJEN PISALA HARADINAJU: Potvrđuje evropsku perspektivu ZB!

Ramuš Haradinaj, koji je 19. jula podneo ostavku na mesto premijera privremenih prištinskih institucija, objavio je da je od Ursule fon der Lajen dobio odgovor na njegovu čestitku povodom izbora za predsednicu EK u kom je ona potvrdila evropsku perspektivu Zapadnog Balkana.

– Želim da potvrdim evropsku perspektivu Zapadnog Balkana. Delimo isti kontinent, istoriju, kulturu i izazove i gradićemo zajedno istu budućnost – navela je između ostalog Fon der Lajenova u pismu, čiji je printskrin Haradinaj objavio na Fejsbuku.

Haradinaj je ponovio da bi dijalog Beograda i Prištine trebalo bezuslovno da se nastavi, dok se, kako je itakao, "u postojećim granicama ne postigne dogovor o međusobnom priznavanju".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter