Izvor: KURIR
28.09.2023 u 18:22
0

MANIJAK! MUŠKARAC (45) UHAPŠEN zbog SUMNJE DA JE SILOVAO ŽENU

Pripadnici kotorske policije identifikovali su i uhapsili lice M.U. (45) zbog sumnje da je izvršilo krivično delo silovanje.

– Oko 2 sata i 30 minuta nakon ponoći stigla je prijava od oštećene osobe koja je navela da je oko 00.30 časova u Starom gradu u Kotoru jedno njoj nepoznato lice protiv njene volje i bez njenog pristanka nad njom izvršilo obljubu – potvrđeno je u Upravi policije Crne Gore. Od nje su prikupljena obaveštenja, te je od strane lekara izvršen lekarski pregled.ž

Pripadnici kotorske policije su preduzimajući intenzivne mere i radnje na rasvetljavanju i utvrđivanju svih okolnosti i činjenica događaja identifikovali lice M.U. (45) sa KiM za kojeg se sumnja da je izvršilac ovoga dela.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter