Izvor: TANJUG
28.10.2022 u 14:06
0

MILANOVIĆ O DODIKU: „On je srpski patriota kakvog želim u susedstvu“

Hrvatski predsednik Zoran Milanović rekao je danas da nije tačno da je negirao „genocid u Srebrenici“ pred srpskim članom Predsedništva Miloradom Dodikom, za koga je rekao da je „srpski patriota“ koji je „nezavisan čak i od Beograda“, odnosno srpskog predsednika Aleksandra Vučića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Sud je presudio da je to genocid. Treba biti delikatan, jer to je samo jedan sud. Postoje puno veći zločini po nepravdi i trajanju. Kao što nama deo Srba lepi etiketu za Jasenovac – a to sam zamolio Dodika da spusti loptu, tako sada Muslimani i Bošnjaci pokušavaju ubiti Boga u Srbima. To je korak do toga da Srbe nazivate genocidnim narodom. I na kraju, kakve veze Dodik, a posebno ja imam sa Srebrenicom- upitao je Milanović u razgovoru s novinarima u Gospiću.

O Dodikovoj pobedi za predsednika Republike Srpske na izborima u BiH, Milanović je kazao da su „i sada ga pokušali da ga pokradu i to je grozno“.

-Dodik je srpski patriot, nikad se nećemo slagati u svemu, ali oni su samostalni i nezavisni, čak i od Beogradu, i takvog Srbina želim za suseda u BiH. Jelena Trivić – pa nema ko joj nije dao novac, deset puta je gora od Dodika- naveo je Milanović. 

-Dodik ne da nije na daljinskom upravljaču Aleksandra Vučića niti je protiv njega, nego je divlje nezavisan i s takvim ljudima nije lako, ali se može. Ovo drugo je sve kupljeno i to prljavim novcem- rekao je Milanović.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter