Izvor: Tanjug
12.08.2022 u 15:54
0

Moskva najavila odgovor na potez S. Makedonije: „Anti-ruski korak koji će proširiti jaz u odnosima dve zemlje!“

 Severna Makedonija zvanično je obavestila Rusiju da povlači saglasnost za uspostavljanje Kancelarije počasnog konzula Rusije u gradu Bitolj, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova i najavilo odgovor na taj korak.

Kako je rekao zamenik portparola Ministarstva Ivan Nečajev, vlasti Severne Makedonije nisu iznele razloge za taj korak, prenosi TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Nema sumnje da je u pitanju još jedna politički motivisana odluka“, rekao je Nečajev.

Prema njegovim rečima, ovakav „anti-ruski korak proširiće jaz u odnosima dve zemlje“, koji je počeo, kako je rekao, ponašanjem Skoplja kojim se demonstrira slepa lojalnost zapadnim saveznicima, njihovoj politici sankcija i snažnog pritiska na Rusiju.

SNAŽNE OPTUŽBE IZ MOSKVE: Ukrajinske snage i nacionalističke formacije se raspoređuju u predškolskim ustanovama, a stanovnici okolnih domova se ne evakuišu!

„Nažalost, Skoplje zbog anti-ruske politike žrtvuje inistituciju počasnih konzula koji pomažu da se razviju kontakti među ljudima, ponudi pomoć ljudima i preduzećima. Izgleda da Severna Makedonij ne mari mnogo za sopstvene interese i pokušava da izazove naš odgovor koji će neizbežno uslediti“, poručio je portparol.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter