Izvor: Telegraf
07.11.2021 u 11:21
0

MOSTAR: Muškarac upucan, napadač se predao

Mostarac A. Č. (52) uhapšen je nakon što je jutros u šest sati u naselju Južni logor, u Dolini Sunca, iz pištolja upucao D. LJ. (33) iz Čitluka, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako prenose mediji, A. Č. je sam pozvao policiju i prijavio slučaj i tom prilikom rekao da su ga dve nepoznate osobe fizički napale, „zbog ponašanja u kulturi saobraćaja“.

PROČITAJTE JOŠ: JAHORINA: Milionska šteta zbog poplava, uništena većina staza

Prema prvim informacijama sa lica mesta, A. Č. krenuo je da otvori svoj ugostiteljski objekat, parkiravši se vozilom prekoputa, nakon čega su se na njega verbalno obrušila dva muškarca iz automobila marke Mercedes, jer navodno, nije dao znak za skretanje. 

Nakon verbalne prepirke, D. Lj. i K. Lj., iz Mercedesa su krenuli za A. Č. i fizički nasrnuli na njega, nakon čega je on zapucao iz pištolja. Pri tome je u predelu noge ranio D. Lj. kome su nakon zbrinjavanja u bolnici njemu konstatovane teške povrede.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter