Izvor: Tanjug
07.11.2021 u 07:48
0

JAHORINA: Milionska šteta zbog poplava, uništena većina staza

Poplave koje su pogodile Jahorinu i Sarajevsko-romanijsku regiju prouzrokovale su milionske štete Olimpijskom centru Jahorina, rekao je sinoć direktor ovog centra Dejan Ljevnaić, prenose mediji. 

– Uništena je većina staza, delovi pojedinih, parking prostori, neke je potpuno odnela voda. Uništeni su delovi puta, neki još uvek nisu prohodni. Uništene su garaže, od gondole nove, od šestoseda su potopljene – rekao je on i dodao da je jezero uništeno i napunjeno muljem, zbog čega će biti otežan rad sistema za veštačko osnežavanje.

PROČITAJTE JOŠ: Opština Obrenovacraspisala konkurs za izradu arhitektonsko-urbanističkog rešenja novi izgled centra  

Prema njegovim rečima, sutra će doći procenitelji da vide precizno kolika je šteta, a ono što se zna je da je milionska sigurno. 

On je zahvalio Republičkoj upravi civilne zaštite koja im je odmah ustupila pumpe pomoću kojih izbacuju mulj i istakao da se nada da posledice elementarne nepogode koja je pogodila Jahorinu neće uticati na početak zimske sezone.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter