Izvor: Alo.rs
20.09.2023 u 18:02
0

NEDOSTAJU DOKAZI: Sada se svi pitaju ko je kriv za slučaj „tunel“ u Podgorici?

Član Sudskog saveta Predrag Tabaš smatra da su u ovom slučaju neki drugi organi zakazali, a da je Savićeva odgovornost, kako je naveo, minorna.

Predsednik Višeg suda u Podgorici, do čijeg depoa je prokopan tunel otkriven prošlog ponedeljka, Boris Savić izjavio je na današnjoj sednici Sudskog saveta da ne prihvata i ne smatra da ima bilo kakvu odgovornost u vezi sa ovim slučajem.

– Smatram da je imaju državni organi. Imam ličnu odgovornost, subjektivnu što sam to otkrio – rekao je Savić.

NAJMANJE 9 OSOBA UČESTVOVALO U KRAĐI DOKAZA U CG: Kopače zanimali dokazi protiv šefova i članova organizovanih kriminalnih grupa

Dodao je da je Viši sud izuzetno transparentna pravosudna institucija u svom radu.

– Siguran sam da bi trebalo da institucije brane sudije u situacijama kad se najprizemnije vređaju. Mislim da je tu izostala bilo kakva reakcija Sudskog saveta i udruženja sudija – rekao je Savić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter