Izvor: Tanjug
10.06.2022 u 20:47
0

NISU VIŠE U LJUBAVI? Amerikanci optužili SDA da blokiraju i uzurpiraju istrage protiv korupcije u BIH!

Stranka demokratske akcije (SDA) BiH Bakira Izetbegovića demantovala je Ambasadu SAD u Sarajevu, da blokiraju neke istrage protiv korupcije i tvrde da, kako navode, „ništa od navedenog nije istina“.

SDA je, kažu, iznenađena sadržajem saopštenja ambasade SAD.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz Ambasade SAD je ranije saopšteno da SDA i njeni funkcioneri pokušavaju da blokiraju i uzurpiraju istrage protiv korupcije, da SDA doprinosi disfunkcionalnosti Federacije BiH, i da preferira retoriku podela nasuprot nastojanjima za pomirenje.

„Ništa od navedenog nije istina, suprotno je“ saopšteno je iz SDA, preneo je sarajevski portal Klix.

JEDINI U EVROPSKOJ UNIJI Predsednik Hrvatske poručio da je Rusija NEUNIŠTIVA, Zelenski vodi u poraz „do poslednjeg Ukrajinca“!

Posebno je, kažu, paušalna tvrdnja Ambasade SAD o blokiranju i uzurpiranju istraga.

SDA je, navode, podržavala i uvek će podržati nepristrasan i profesionalan rad tužilaštava i sudova, koji će zakone države BiH primenjivati jednako na svakom delu teritorije BiH i prema svakom građaninu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter