Izvor: HappyBSC/Story.hr
19.06.2022 u 17:27
0

OD SVETSKIH PISTA DO ŽIVOTA NA OSTRVU S KOKOŠKAMA: Evo ko je lepa ŠVEĐANKA koja luta HRVATSKOM!

Sudbina švedske manekenke Isabele Lindblom i njen težak pad podseća na životnu priču još jedne manekenke – Loni Villison koja je danas beskućnica.

SPAJDERMEN U BOSNI! Nadrealna scena na sarajevskim ulicama (VIDEO)

Domaću javnost šokirala je priča o bogatoj švedskoj manekenki Isabeli Lindblom (30) koja se pre više od mesec dana nastanila na nenaseljenom ostrvu Jaz kod Rogoznice u Hrvatskoj i ne želi ga napustiti. Hrvatski mediji pisali su je da meštani tvrde da je umislila da je ostrvo njeno i da tera posetioce. 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Na žalost, postoje i ljudi koji iskorišćavaju celu situaciju, uzimaju novac za prevoz i druge usluge, a cura je očito pukla. Priča se i da govori kako je Hrvatska zemlja u kojoj se može raditi što hoće – prenose izjavu jedne Rogozničanke. Portal piše da, kako kuću na tamo nema, Isabela spava u mreži razapetoj među stablima te da je naručila šator, a sa sobom je dovela i nekoliko kokošaka koje slobodno šetaju.

U poslednja dva dana Isabelu niko nije video, no meštani tvrde da se verovatno samo prikrila na plaži. Kako se navodi, vlasti su istakle da bi ona što pre trebalo napustiti plažu i ostrvo.

Pre nego je odlučila potpuno promeniti žvot i živeti sama na Jazu, Isabela je bila svetski poznata manekenka koja je šetala najglamuroznijim modnim pistama. Navodno je bila i vrlo bogata, a što ju je natjeralo da danas ovako živi – niko ne zna.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter