Izvor: Novosti
18.07.2022 u 14:48
0

ODLIČNA VEST ZA NAŠE PUTNIKE! Brže preko granice na prelazu Preševo-Tabanovce

Na prelazu Preševo-Tabanovce između Srbije i Severne Makedonije postavljene su nove kabine za granične policajce i carinike iz obe zemlje, renovirane su rampe i uspostavljena je neophodna infrastruktura za nesmetano odvijanje prelaska granice, saopštila je Uprava carina Severne Makedonije.

DOBRE VESTI STIŽU IZ AMSS – a: Putnicka vozila na graničnom prelazu Preševo čekaju samo sat vremena!

Tom rekonstrukcijom postiže se ubrzanje prelaska granice koja je poslednjih dana pod pritiskom velikog broja putnika, dok su zeleni koridori uspostavljeni u okviru inicijative Otvoreni Balkan dodatno ubrzali trgovinsku razmenu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na graničnom prelazu Tabanovce-Preševo trenutno radi pet traka za putnike, dva za kamione i jedna za autobuse.

U cilju dodatnog poboljšanja granične i carinske kontrole makedonske vlasti rade na prilagođavanju još dve trake za ulazak putnika, što će se pozitivno odraziti i na putnike koji idu na letovanje u Grčku.

Makedonska Uprava carina razmatra i mogućnost da se granični prelaz Pelince, koji koriste samo putnička vozila, aktuelizuje kao alternativni prelaz za putnike iz Srbije i Severne Makedonije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter