Izvor: 24sedam
30.01.2024 u 12:15
0

OGLAS HRVATICE IZ MOSTARA HIT U REGIONU: Traži 13 mercedesa, a evo zbog čega

Kantautorka Daniela Škegro, na društvenim mrežama poznata i kao "Hercegovka godine" snima novu mesmu i za istu priprema i spot.

Tim povodom je objavila neobičan oglas u nemačkim medijima i tim postupkom privukla veliku pažnju. Naime, pesma pod nazivom „Eh, da mi je – Hercegovina“ još uvek nije objavljena, ali je zanimljivo što vizija za spot već postoji.

„SRBI, NEMATE ŠTA DA TRAŽITE OVDE“: Novi napad na povratnike u selu Tumare (FBiH)

– Da bi mogli zamišljenu ideju realizovati, ekipa se odlučila za objavu „oglasa“ u kojem traže najmanje 13 mercedesa iz Štugarta i okoline, koji bi u spotu „predstavljali“ Hercegovce iz Mostara, Širokog Brijega, Posušja, Rame, Čapljine, Gruda, Čitluka, Ljubuškog, Međugorja, Neuma, Stoca, Tomislavgrada…“, kaže Škegro, a prenosi Večernji list zaključujući da „kako je Hercegovcima mercedes „zaštitni znak“, nesumnjivo da će se javiti i više od potrebnog broja koji su zamislili“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter