Izvor: Kurir.rs
18.04.2022 u 12:09
0

OGROMNA TUGA ZA MALENI ŽIVOT! Male Ivane više nema, nije uspela da se izbori sa teškom bolešću!

Ivana Bjelogrlić, devojčica iz Pala, koju su svi od milja zvali Ica Lavica, preminula je jutros nakon teške borbe sa karcinomom, prenosi Srpskainfo.

– Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo našu veliku zajednicu da je Ica Lavica nakon višegodišnje teške borbe, jutros rano otišla u bolji svet u kome više nema boli, patnje ni suza. Otišla je kod anđela kojima ona i pripada što nam je dokazala kroz sve ovo vreme koje smo proveli uz nju, navedeno je na Fejsbuk stranici Pomozimo Ivani Lavici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivanina borba trajala je od septembra 2018. godine kada joj je otkriven rak bubrega, koji se kasnije proširio na jetru i deo pluća.

Celu Srbiju je ujedinio, njegova sudbina je bolna, ali se nadamo najboljem! STEFAN AVAKUMOVIĆ JE STIGAO U TURSKU NA LEČENJE

Lečena je u Banjaluci, a zatim i u Parizu i kada se pomislilio da je uspela da se izleči bolest se vratila i zahvatila celo plućno krilo, nakon čeka je usledilo višemesečno lečenje u Turskoj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter