Izvor: HappyBSC
18.04.2022 u 12:28
0

CEO REGION PLAČE OD SMEHA: Crnogorski zvaničnik se „borio“ sa zastavom EU – i IZGUBIO bitku! (VIDEO)

Na jednom govoru ministra poljoprivrede Crne Gore, dogodio se peh o kojem priča ceo region.

Naime, vetrovito crnogorsko vreme nasmejalo je sve. Odnosno, sve osim gospodina koji je stajao iza ministra Aleksandra Stijovića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, tokom govora na jednom balkonu, zastave Crne Gore i EU nisu imale mira. Jak vetar razduvao je zastavu EU koja je konstantno prekrivala lice, pa i celu glavu čoveka koji je stajao na govoru. 

On se borio „protiv vetrenjače“. Zastava je „neumorno“ šibala po licu gospodina, a on je bezuspešno pokušavao da je skloni sa sebe. 

Trudio se da izgleda neprimetno, ali su njegovi pokreti potpuno suprotno učinili. 

Naime stajao je nepomično, dok je nonšalantno rukom odbacivao zastavu sa sebe. Na njegovom licu jasno se vidi nervoza koja je eskalirala sve više. Međutim, nije ni pomislio da se pomeri korak u stranu kako bi izbegao blam, već je nastavio da se bori sa „opasnom“ zastavom, u čijoj je borbi izgubio. 

Oglasio se Vulin: Krivokapić ima dovoljno razloga za mržnju, previše su Srbija i Vučić dobra učinili

Pogledajte snimak koji kruži internetom, premotavaćete ga više puta:



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter