Izvor: Blic.rs
30.10.2020 u 09:40
0

OPŠTI HAOS! VOZILA ZAVRŠILA U SUPROTNIM TRAKAMA: U sudaru povređeno šest osoba

Šest osoba je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Tuzli, tačnije u neposrednoj blizini naselja Batva.

Portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Klix je rekla da se saobraćajna nesreća dogodila sinoć oko 23:00 sati u Rudarskoj ulici u Tuzli, piše Srpskainfo.

– Učestvovali su automobil “golf 5” kojim je upravljala 29-godišnja J.B. iz Srebrenika i “škoda oktavia” za čijim se volanom nalazio 22-godšnji N.H. iz Tuzle. Teške telesne povrede konstatovane su kod J.B. dok je lakše povređen N.H. – navela je Kapidžić.

SVE O SPORTU

DEGENEK NE KRIJE ZADOVOLJSTVO: Pobedu posvetio DELIJAMA

MURINJO BESAN: Rezervisti izgubili u Ligi Evrope (VIDEO)

FUDBALSKA BOMBA FUDBALERA OMONIJE: OBORIO REKORD! Postigao gol sa NAJVEĆE UDALJENOSTI u istoriji Lige Evrope

ŠOK U BEČU: Ispao jedan od najvećih favorita, SRBINU OLAKŠAN PUT DO TITULE

Takođe, u ovoj saobraćanoj nesreći lakše telesne povrede su zadobili saputnica iz “golfa 5”, 28-godišnja A.P. iz Gradačca i saputnik iz “škode”, 22-godišnji A.S. iz Tuzle.

Na daljem lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli su zadržani saputnica iz “golfa 5”, 29-godišnja Z.J. iz Tuzle te saputnik iz “škode”, 23-godišnji I.H. iz istog grada. O stepenu njihovih povrda lekari se nisu izjasnili.

Na automobilima je pričinjena ogromna materijalna šteta, a o kakvoj silini udarca se radi u prilog govori činjenica da su vozila nakon sudara završila u suprotnim trakama.

Uviđaj su na mestu nesreće obavili tuzlanski policajci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter