Izvor: tanjug
23.09.2021 u 07:21
0

ORBAN: Srbija je već trebalo da postane članica EU i zone Šengena!

Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je večeras da bi Evropska unija zapravo trebalo da štiti granice Šengena još južnije i da je Srbija već trebalo da postane članica i EU i zone Šengena.

Da je Srbija već primljena u blok, „svi bismo bili bezbedniji“, rekao je Orban tokom obilaska mađarsko-srpske granice u društvu češkog premijera Andreja Babiša.

PROČITAJTE JOŠKORONA U REGIONU: Broj zaraženih raste!

Orban je rekao da bi bez ograde na toj granici, milioni migranata ušli u zonu Šengena i da bi u Evropi bilo više kriminala i terorističkih napada.

PROČITAJTE JOŠDODIK: Naša volja za egzibicionizam međunarodne zajednice više ne postoji

On je upozorio da će se Mađarska uskoro suočiti sa rastućim migrantskim pritiskom na svojoj južnoj granici, jer tu, kako je naveo, ljudi koji beže iz Avganistana pokušavaju da uđu u Evropsku uniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter