Izvor: Nezavisne
17.05.2020 u 19:31
0

Ostaje samoizolacija za sve koji ulaze u BiH

 Za sve koji ulaze u BiH i dalje je obavezna mera samoizolacije, poručeno je iz Federalne uprave za inspekcijske poslove.

Ova mera ostaje na snazi dok ne dobiju uverenje da je njeno ukidanje epidemiološki dozvoljeno.

Direktor Uprave Anis Ajdinović je pojasnio da se zdravstveni nadzor putnika na granici pokazao kao jedna od najsnažnijih mera u sprečavanju širenja virusa korona.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

MAJKA UBIJENOG JEDINCA SE ZAKLELA Boriću se do zadnjeg daha, ali taj moćnik će završiti u zatvoru!

PREMIJERKA OTKRIVA: Bez lokalnog žarišta u Vranju, imali bismo najbolji rezultat do sada

Misterija leta OU411: Gde je nestao 41 putnik sa koronaleta Zagreb-Frankfurt

PROVALJENA! MANEKENKA VOĐA SATANISTA Arhitekta: Cela kuća joj je u simbolima đavola, tu se okupljaju buržuji! (VIDEO, GALERIJA)

EKSKLUZIVNO! TEROR MIGRANATA! Ovo su zlodela počinjena u Šidu, a pojavila se nova pretnja!

Iz Federalne uprave za inspekcijske poslove pozvali su sve subjekte kojima je naredbama Federalnog štaba civilne zaštite omogućen rad da se pridržavaju higijenskih i zdravstvenih preporuka.

Najavljeno je da će nadležne inspekcije provoditi pojačanu kontrolu poštovanja datih preporuka radi suzbijanja širenja virusa korona i zaštite zdravlja stanovništva.

Prema podacima Federalne uprave, tokom jučerašnjeg dana na graničnim prelazima u FBiH izdato je ukupno 1.547 rešenja o stavljanju pod zdravstveni nadzor, odnosno ograničenju kretanja van mesta boravka – 1.235 rješenja o izolaciji, te 114 rešenja za vozače, 96 rešenja za pogranični promet i 102 za prekogranične radnike.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter