Izvor: Alo.rs
04.10.2023 u 19:29
0

OVO JE HRVATSKI PAR IZ AUTOBUSA SMRTI U VENECIJI: Antonijela je poginula trudna, Marku se bore za život

Bračni par iz Splita bio je na medenom mesecu.

U tragičnoj nesreći autobusa kod Venecije preminula je mlada Hrvatica Antonela Perković, a njen suprug Marko Baković je teško povređen.

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova potvrdilo je smrt hrvatske državljanke i teške povrede još jedne osobe s hrvatskim državljanstvom.

Prema informacijama kojima u ovom trenutku raspolaže Index, poginula je 24-godišnja Splićanka Antonela koja je bila trudna. Ona je bila u 6. mesecu trudnoće.

KRENULI NA MEDENI MESEC, DOŽIVELI UŽAS: Dvoje Hrvata bilo u autobusu smrti u Veneciji, mladiću se bore za život

Njen suprug je na intenzivnoj nezi u teškom stanju i bio je životno ugrožen, međutim, u ovim trenucima je stabilno.

Bračni par iz Splita bio je na medenom mesecu.

Nezvanično, venčali su se pre tri nedelje. Vraćali su se iz Venecije busom zajedno s ostalim putnicima kada je došlo do nesreće.

U stravičnoj nesreći pogunula je najmanje 21 osoba, a osim Hrvatice među poginulima su i petoro ukrajinskih državljana, Nemci, Francuzi i Italijani.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter