Izvor: kurir
04.10.2023 u 19:21
0

SKANDAL U PODGORICI: Vozač na trci nastupio u autu sa fotografijom Belivuka – sa pobedničkog postolja pravo u POLICIJU (VIDEO)

Auto-moto trku "Podi - Herceg Novi 2023", u organizaciji AMSK Podi, obeležila je čudna scena pošto je Podgoričanin Petar Jovanović tu nastupio u automobilu sa fotografijom Veljka Belivuka, objavili su crnogorski mediji.

Navodi se da je ispod fotografije uhapšenog pripadnika kavačkog klana, koji se tereti za nekoliko monstruoznih ubistava, pisalo „Iz Principa“.

Podgorički medij podseća da je Belivuk ranije bio vođa „Principa“, navijačke frakcije „Grobara“.

@_nana_vojinovic_ #AutoTrke#HercegNovi#foryou #viralvideo #foryoupage ♬ Merccedecc – Desingerica & Pljugica & Djexon & Coja

Navodi se da je na Jovanovićevom automobilu bio i grb Fudbalskog kluba Partizan.

NA DRINI MAFIJA: Četvorica kopača tunela u Podgorici iz ovog su kraja i još troje iz Belivukovog klana

Navodi se da je podgorički automobilista osvojio 2. mesto u klasi do 1.600 kubika i bio i na pobedničkom postolju, ali mu je policija sinoć oduzela automobil sa spornom fotografijom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter