Izvor: kurir.rs
29.09.2023 u 22:55
0

NA DRINI MAFIJA: Četvorica kopača tunela u Podgorici iz ovog su kraja i još troje iz Belivukovog klana

Filmska akcija ogranka pripadnika kavačkog klana, koji su u Podgorici dva meseca kopali tunel do sudskog depoa, a potom četiri dana iznosili važne sudske predmete i oružje, šokirala je ne samo Crnu Goru već i Srbiju. Istražitelji sumnjiče četvoricu Lozničana da su kopali tunel dug 30 metara i na neverovatan način odneli sve što je nalogodavac tražio, a potom pobegli iz ove zemlje bukvalno u poslednji čas, jer je nekoliko sati posle spektakularne krađe otkriveno da je iskopan tunel!

Utvrđeno je da su „rudari“ Vladimir Marković (32) i njegov stric Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32), svi iz Loznice, osumnjičeni da su deo kriminalne organizacije koja je kopala tunel ispod Višeg suda. Policija pretpostavlja da su oni pobegli najverovatnije u BiH.

Opet ta Loznica

Činjenica da su spektakularnu krađu izveli Lozničani nije mogla da prođe nezapaženo. Mnogi kriminalci poslednjih decenija potekli su baš iz ovog kraja.

OVAKO SU OPTUŽENE ŽENE BELIVUKA I MILJKOVIĆA PRALE „KRVAVE PARE“: Uzimale stanove, kola, gradili malu Šilerovu

– Od devedesetih godina ovaj grad pored Drine bio je centar za šverc droge, oružja, stoke, duvana, automobila i nelegalan prelazak begunaca od zakona i migranata iz Srbije u BiH i obratno. Danas su mnogi kriminalci povezani sa zloglasnom kavačkim klanom, pa i ne čudi informacija iz Crne Gore da su naši zemljaci kopali tunel – kaže za Kurir izvor upućen u dešavanja i dodaje:

– Četvorica osumnjičenih jesu iz ovog kraja, ali nisu organizatori klanova, niti neke krupne ribe u svetu kriminala. Prihvatili su i odradili taj posao.

Kako kažu sagovornici, mnogima je Loznica bila odskočna daska za razvijanje nelegalnih poslova u susednoj BiH, čija je granica sa Srbijom duga 365 kilometara, a samo na Drini iznosi 261 kilometar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter