Izvor:
17.07.2017 u 13:45
0

PANIKA U HRVATSKOJ! Nestalo struje u zabavnom parku, LJUDE SKIDALI SA ROLERKOSTERA!

U hrvatskom zabavnom parku Mirnovec u nedelju je nestalo struje zbog požara koji poslednjih dana besne Zadarskom županijom, zbog čega su se naglo zaustavili rolerkosteri, panoramski točak i druge sprave u parku

Zaposleni u parku, koji je otvoren u subotu kod Biograda na moru i odmah prozvan hrvatskim "Gardlendom", morali su sa sprava da spuštaju desetine ljudi, koji su u trenutku nestanka struje uživali u vožnjama.

Jutarnji.hr navodi da su pojedini njegovi čitaoci imali zamerke na ponašanje radnika u parku nakon nestanka struje.

Oni tvrde da su oko sat vremena ispred blagajni, na kojima nije bilo nikoga, čekali bilo kakvo obaveštenje o tome hoće li park nastaviti s radom.

Posetioci su, ipak, na kraju obavešteni da će dobiti povraćaj novca za ulaznice koji su platili ili, ako žele, mogu u ponedeljak potpuno besplatno da posete park.

tanjug.rs
foto:pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter