Izvor:
26.08.2019 u 17:11
0

PENDAROVSKI: Dobri odnosi S.Makedonije i Srbije!

Na današnjem sastanku premijerke Srbije Ane Brnabić i predsednika Severne Makedonije Steve Penderovskog potvrđena je dugogodišnja saradnja između dve zemlje.

Kako de navodi na sajtu predsednika Severne Makedonije, Brnabić i Pendarovski su naglasili da se saradnja između Skoplja i Beograda intenzivira poslednjih nekoliko godina.

Pendarovski je izjavio da je dokaz tome otvaranje današnjeg integrisanog graničnog prelaza Tabanovce-Preševo, kao jedan od ključnih elemenat na Koridoru 10.

– Ovaj projekat je posebno značajan za razvoj ekonomske saradnje između dve zemlje – rekao je šef makedonske države.

Srpska premijerka i makedonski predsednik razgovarali su i o zajedničkim interesima u regionu, kao i o procesu EU integracije.

Brnabić je danas sa premijerom Zoranom Zaevim ozvaničila početak rada integrisanog graničnog prelaza između Srbije i Severne Makedonije, a potom se u Skoplju sastala sa Zaevim u zgradi Vlade Severne Makedonije gde su se obratili medijima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter