Izvor: Bsc Happy/ Tanjug.rs
10.10.2023 u 10:51
0

POŽAR U FABRICI KULA U GRADAČCU: Jedna osoba povređena, velika materijalna šteta

Požar kod Banjaluke stavljen pod kontrolu

Jutros oko 5 h zgradu fabrike tekstila Kula u Gradačcu, zahvatio je veliki požar. Zahvaljujući pravovremenoj reakciji vatrogasne službe, požar jeste stavljen po kontolu, ali je svakako napravio ogromnu materijalnu štetu. Pored toga jedna osoba je zadobila opekotine 2. stepena.

BSC Happy

Iz Hitne službe medicinske pomoći potvrđeno je da je jedna osoba zatražila lekarsku pomoć. U pitanju je radnik na održavanju koji je zadobio opekotine obe podlaktice šake i lica, pa je upućen u UKC Tuzla, prenose mediji.

Zbog situacije sa požarom, nastava u srednjim školama u Gradačcu je prekinuta u prvoj smeni, zbog zaštite zdravlja učenika i zaposlenih.

Vatrogasci su dojavu o požaru dobili jutros u 5.40 časova, a gasile su ga vatrogasne ekipe iz Gradačca, Srebrenika i Šamca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter