Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
23.01.2024 u 20:56
0

POŽAR U GIMNAZIJI U ŠIROKOM BRIJEGU: Urušio se krov, svi učenici su evakuisani

U požaru niko nije stradao, a vatrogasci su sa šest vozila stigli na mesto nesreće.

Učenici poznate Gimnazije fra Dominika Mandića i Srednje strukovne škole u Širokom Brijegu, nedaleko od Mostara, evakuisani su oko 19 sati nakon što je izbio veliki požar zbog kojeg se urušio deo krova i tavanice na poslednjem spratu zgrade.

Požar je prema prvim izveštajima izbio u potkrovlju, najverojatnije zbog neispravnih električnih instalacija, a zatim se brzo proširio prema krovu.

Zbog vatre se urušio deo krova, a zatim i tavana koji je pao u hodnik na poslednjem spratu zgrade gimnazije. Nakon što je izbio požar oglasilo se školsko zvono, a učenici koji su prisustvovali nastavi evakuisani su na sigurno.

DODIK OŠTRO NA AMERIKANCE: Licemerno je govoriti da ste prijatelj BiH, a saplićete je na svakom koraku I NE DOZVOLJAVATE DO

U požaru niko nije stradao, a vatrogasci su sa šest vozila stigli na mesto nesreće.

Radnici Elektroprivrede Hrvatske zajednice HercegBosne isključili su električnu energiju, zbog čega je bez napajanja ostao veći deo centra Širokog Brijega Poznatu gimnaziju u Širokom Brijegu osnovao je hercegovački franjevac i prosvetitelj fra Didak Buntić 1917. godine, podseća hrvatska agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter