Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
23.01.2024 u 19:33
0

BUGARIN ZAUSTAVLJEN NA GRANICI IZMEĐU SRBIJE I HRVATSKE: U autu nađen pištolj, meci i bokser

Bugarin je bio u automobilu nemačkih registarskih oznaka.

U ponedeljak u 17.25 sati na ulazu u Republiku Hrvatsku, na graničnom prelazu Bajakovo, sprovedena je kontrola nad 25-godišnjim vozačem.

Radi se o bugarskom državljaninu koji je ulaznoj graničnoj kontroli pristupio u automobilu nemačkih registarskih oznaka, saopšteno je iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Policijski službenici su u saradnji sa službenicima carine, pregledom vozila i osobe, kod mladića pronašli i oduzeli jedan pištolj, 50 komada municije i tri tzv. boksera.

POKUŠAO DA POBEGNE POLICIJI, PA SE ZAKUCAO U ZID: Mrtav pijan, bez dozvole divljao za volanom

Zbog počinjenog prekršaja iz člana 60. stavka 3. Zakona o nabavi i posedovanju oružja građana, 25-godišnjaku je uručen prekršajni nalog i naplaćena novčana kazna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter