Izvor: Tanjug
03.09.2023 u 22:53
0

POŽELEO IM SREĆU: Dodik posetio boksere Srbije na Jahorini

 Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetio je na Jahorini boks reprezentativce Srbije i poželeo im ugodan rad i boravak na planinskoj lepotici Srpske, saopštio je danas BSS.

U saopštenju BSS se podseća da se najbolji bokseri i bokserke Srbije, od kadetskog uzrasta do seniora, kako u muškoj tako i ženskoj kategoriji nalaze na bazičnim pripremama na Jahorini sa ciljem da što spremnije dočekaju takmičenja koja im slede u narednom periodu.

„Ličnu podršku na putu ka zacrtanim ciljevima srpskim asova plemenite veštine dao je i predsednik RS Milorad Dodik, koji je posetio na Jahorini boks reprezentativce Srbije i poželeo im ugodan rad i boravak na planinskoj lepotici Srpske“, navodi BSS.

BSS ističe da su svi putevi i misli srpskigh reprezentativaca usmereni ka ostvarenju vrhunskih rezultata na međunarodnim takmičenjima, ali i borbi za norme za Olimpijske igre u Parizu 2024.

DODIK: Šmit je doveden da LAŽE, granice između entiteta POSTOJE!

„Srbija već ima dve olimpijske vize (Vahid Abasov i Natalija Šadrina), a bokseri i bokserke, koji vredno rade pod nadzorom selektora Milana Piperskog i Mirka Ždrala, veruju da će tim za Pariz biti još brojniji. Na Jahorini su kapiten Vladan Babić, Vladimir Mirončikov, Almir Memić, Omer Ametović, Semiz Aličić, Sara Ćirković, Milena Matović i drugi aduti Srbije, a tokom vikenda u njihov rad i posvećenost treningu uverio se i predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin“, saopšteno je iz BSS.

Srpske reprezentativce u narednim mesecima očekuje Evrokup u Crnoj Gori, Balkansko prvenstvo u Bugarskoj, Evropsko prvenstvo do 22 godine i Zlatna rukavica. U februaru 2024. zakazane su kvalifikacije na svetskom nivou za OI, a zatim i EP za seniorke i seniorke u Beogradu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter