Izvor: Vijesti
22.08.2020 u 21:29
0

PUCNJAVA U NIKŠIĆU: Ranjene DVE osobe!

Četrdesetogodišnji Milan D. i dve godine stariji Slavko C. ranjeni su u pucnjavi u Nikšiću, nedaleko od stadiona „Sutjeske“. Prema nezvanični saznanjima  iz Uprave policije, obojica povređenih transportovana su u Opštu bolnicu na ukazivanje lekarske pomoći.

OVO MORATE ZNATI

SKANDAL NA JAVNOM SERVISU CRNE GORE: U prenosu pokazivanje simbola Velike Albanije!

VAKCINA STIŽE IZ JOŠ JEDNE ZEMLJE?! Rusija se UMEŠALA, evo o čemu je reč

PREMINULO DEVET OSOBA: Na KiM još 169 novozaraženih Kovidom 19

Iz Uprave policije Vijestima je nezvanično rečeno da se pucnjava dogodila u 19.55 sati.

– Na parking prostoru u blizini stadiona FK Sutjeska u naseju Dragova luka, od strane nepoznatog ili nepoznatih izvršilaca, na štetu dva lica M.D. (40) i S.C. (42). Oni su ovom prilikom zadobili telesne povrede i nalaze se u Medicinskom centru na ukazivanju lekarske pomoći. Policija obavlja uviđaj na licu mesta i preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju ovoga događaja – rečeno je iz UP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter