Izvor: TANJUG
12.06.2022 u 11:29
0

REPUBLIKA SRPSKA JE OPREDELJENA ZA MIR! Poruka Milorada Dodika uoči sastanka sa Mišelom

Na sastanku sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom reći ćemo da apsolutno nismo spremni da prihvatimo bilo kakvu kvalifikaciju sukoba u Ukrajini, izjavio je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik uoči odlaska u Brisel.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

-Reći ćemo da je to tragičan sukob koji treba da završi što pre i da smo mi za mir. Reći ćemo i da smo mi mala zemlja koja nema nikakvog potencijala za doprinos bilo kakvim idejama iz Evrope, ali svakako bi imala ogromnu štetu imajući u vidu našu veliku zavisnost vezano za energente, pre svega naftu, pa i gas i da su nas u tom pogledu dobri odnosi sa Rusijom opredelili da zajedno formulišemo taj stav Narodne skupštine Republike Srpske. Mi ne bi mogli ići preko toga- rekao je Dodik. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

Dodik je dodao da će na sastanku u Briselu takođe potvrditi pristup vezan za EU i NATO integracije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter