Izvor: Tanjug
11.04.2023 u 15:11
0

„REPUBLIKA SRPSKA NEĆE UDARITI SANKCIJE RUSIJI“: Dodik uprkos pritiscima ostaje pri čvrstom stavu!

Republika Srpska nije dozvolila da se na nivou BiH donese bilo kakva odluka o sankcijama Rusiji, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da, kako je kazao, vidimo da ovde neki više veruju Briselu nego zvaničnim organima u Srpskoj.

Reagujući na izjavu predsednika PDP-a Branislava Borenovića da se BiH pridružila sankcijama EU protiv Ruske Federacije.

Milorad Dodik je na konferenciji za novinare podsetio da je „Srpska ta koja nije dozvolila da se prizna tzv. Kosovo, niti da se uvedu sankcije Rusiji“.

U Srpskoj postoji opoziciona struktura koja ima svoje brige koje nisu male i koje su oni sami sebi nametnuli. Ne želimo da se bavimo njima. Pokušavaju da pobegnu od teme raskola koji imaju tako što će plasirati laž da mi to komentarišemo. Oni se nikada nisu izjasnili o pitanju samostalnosti Republike Srpske. Danas su najveći protivnici upravo te priče –  kazao je Dodik.

SAVEZ MAĐARSKE I RUSIJE: Trn u oku Evropske Unije!

Kaže da opozicija iznosi stavove iste kao i političari iz FBiH.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter