Izvor: Happy BSC
19.04.2022 u 13:31
0

RUSIJA JE PREKO SRBIJE POKUŠALA DA IZVRŠI DRŽAVNI UDAR U CRNOJ GORI! Milo Đukanović se ponovo SRAMNO obrušio na Beograd

Crnogorski predsednik Milo Ðukanović je u diskusiji na temu „Crna Gora nakon raspada SFRJ – dostignuća, izazovi i perspektive““ na Pravnom fakultetu u Podgorici, govorio o izdvajanju Crne Gore iz zajednice sa Srbijom, njenom ulasku u NATO i, između ostalog, optužio Rusiju da je preko Srbije, kao, kako je rekao, svog „proksija“, pokušala da organizuje državni udar u ovoj državi 2016.

Prema njegovim rečima, Crna Gora bi postala prva članica EU ako se, kaže, stabilizuju prilike u Uniji oko politike proširenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ðukanović je rekao da se sada u Ukrajini brani evropska bezbednost i da im treba odati počast.

„Ovo je pokušaj povratka na hladnoratovski model politike, gde dogovor vode Moskva i Vašington“, rekao je Ðukanović, prenele su podgoričke Vijesti.

MILO JE POKUŠAO DA PONIZI I UVREDI SRBIJU, A ONDA MU JE STEVO ZAPUŠIO USTA! Đukanović je na CETINJU dobio ŠAMAR kakav se ne pamti

Govoreći o rezultatima izbora iz avgusta 2020., kada je njegova DPS sišla s vlasti nakon 30 godina, Ðukanović kaže da su očekivali impuls napretka države, te da su priznali rezultate izbora ne tražeći da se glasanje ponovi na nekim mestima, kako bi njegova stranka obezbedila većinu od 41 mendata.

„Danas imamo opšti konsenzus da je tu vladu trebalo smeniti… Danas smo u fazi konsolidacije vlasti. Nije vreme da formiramo političku vladu, zato smo se opredelili za manjinsku, koja će biti oročena na godinu“.

Diskusija je organizovana pod pokroviteljstvom Evropskog udruženja studenata prava u Crnoj Gori – ELSA Montenegro.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter