Izvor: BSC Happy /vijesti.me
13.09.2023 u 15:21
0

SKANDAL KOJI TRESE CRNU GORU: Premijer Dritan Abazović i ministar policije u stanu iz koga je prokopan tunel dug 30 metara(FOTO)

Premijer Crne Gore Dritan Abazović, posetio je zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem stan iz kog je prokopan tunel do Višeg suda u Podgorici.

Tunel koji je potkopan ispod zgrade Višeg suda u Podgorici izlazi u stan naspram zgrade suda koji se nalazi u privatnom vlasništvu, što je ranije potvrdio crnogorski ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

UDARILA NA PUTINA: Kolinda optužila Rusiju da se mešala u izbore u Hrvatskoj, bivši ambasador sve demantovao

Prema rečima crnogorskog ministra unutrašnjih poslova, akcija je pripremana dugo i liči na akcione filmove, kao i da je reč o napadu na sistem i državu.Depo Višeg suda u Podgorici provaljen je kroz tunel pod zemljom koji su otkrile službenice tokom popisa deponovanih predmeta.

Jedna službenica osetila je strujanje hladnog vazduha, a potom je zajedno sa koleginicom iza jedne vitrine našle u zidu otvor tunela, pišu Vijesti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter