Izvor: BSC HAPPY/RTCG
05.01.2024 u 02:47
0

ZNA ŠTA JE BILA NAMERA „KOPAČA“? Abazović 9. januara tužiocima iznosi svoja saznanja o slučaju „Tunel“

Bivši premijer i lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović 9. januara biće saslušan u podgoričkom Osnovnom tužilaštvu, nakon što je javno tvrdio da ima informaciju ko je glavni osumnjičeni i šta je bio motiv za kopanje tunela i obijanje depoa Višeg suda.

Abazović je krajem decembra za Radio Crne Gore kazao da ima operativna saznanja ko bi mogao da bude glavni osumnjičeni u slučaju „Tunel“ i šta je bila namera tog slučaja.

„Ta se namera nije ostvarila, to je možda pozitivno u svemu tome“,  kazao je Abazović.

MORAJU NA PONOVNO ODLUČIVANJE: Jakov Milatović vratio Skupštini Crne Gore tri zakona

Slučaj koji je bacio na noge kompletan bezbednosni sektor i dalje je daleko od rešenog.

Osumnjičeni kopači nisu dostupni crnogorskim organima, a jedan od pomagača je već izašao iz pritvora jer je Vrhovni sud ocenio da nema dokaza da je sumnjiv da je učestvovao u ovom kriminalnoj aktivnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter