Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
25.11.2023 u 11:22
0

SKANDAL U CRNOJ GORI: Ministarstvo prosvete podnelo 11 krivičnih prijava zbog lažnih diploma

Ministarstvo prosvete, nauke i inovacija ove godine podnelo je krivične prijave protiv 11 osoba zbog sumnje da su falsifikovali diplome.

Kako je saopšteno iz tog resora, u pitanju je devet diploma iz Srbije – tri sa privatne i šest sa javne visokoobrazovne ustanove, i po jedna obrazovna isprava iz Hrvatske i BiH.

SKANDAL U HRVATSKOJ ŠKOLI: Učenici se smrzavali, dok je on punio mercedes na školsku struju

Od 4.710 zahteva, koliko je podneto od početka godine, 1.460 je za priznavanje obrazovnih isprava stečenih na ustanovama visokog obrazovanja u regionu, dok je oko 3.250 zahteva za priznavanje diploma stečenih u inostranstvu gde nije naše govorno područje – kazali su iz ministarstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter