Izvor: KURIR
18.04.2024 u 19:16
0

SNAŽNA PORUKA ANE BRNABIĆ SRPSKOJ: Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno

Predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić obratila se prisutnima na velikom narodnom mitingu „Srpska te zove“ na Trgu Krajine u Banjaluci.

„Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno“, počela je Ana Brnabić i dodala:

„Imam danas tri poruke za sve koje nas slušaju i prate. Prva poruka je uvek za poštovanje Dejtonskog sporazuma i uvek smo dostojno držali poziciju, iako smo bili na meti napada i prljavih laži. Druga poruka je da su se vremena promenila, nekada ste imali vlast koja je uvodila sankcije Srpskoj i hapsili Srbe zbog ratnih zločina. Danas su u Srbiji na vlasti ljudi koji će uvek biti uz Srpsku. Možemo i da se ne složimo. Bitno je da se Srpska gradi i da pomažemo Srpsku od strane Srbije, a to je čin ljubavi koji niko ne može da nam oduzme. Moja treća poruka danas je da smo mi jedini u regionu, koji su preko najviših zvaničnika iskazali žaljenje zbog žrtava“.

Brnabić je podsetila da je predsednik Vučić u Srebrenici hteo da položi cvet, a tamo su hteli da ga ubiju i linčuju.

„Niko nije kažnjen za jednini slučaj napada na nekog zvaničnika. Niko nije to osudio, ali je moguće da posle surove medijske mašinerije gde se tvrdi da su Srbi krivi za sve. Kada Srbi nešto kažu i tvrde, oni odmah tvrde da je to jeres. Samo raspiruju i potpiruju mržnju. Zapad traži moralnu i pravnu diskvalifikaciju za srpski narod. Ovo je borba protiv srpskog naroda lažima, ali naša borba i dalje traje za mir i stabilnost“.

Ona je dodala da je ponosna što dolazi iz Srbije koja se bori za pravdu.

„Predsednik Vučić se čuo sa desetinama šefova vlada, ekspertima i analitičarima da potraži odgovor čemu ta rezolucija o genocidu. Videćete da neće imati eksplicitnu većinu, koliko god se trudili da bude nefer glasanje. Mi ćemo istaći našu srpsku trobojku i pokazaćemo prkos i ponos srpskog naroda i pobedićemo. Srbija će biti uz Srpsku dok je sveta i veka. Živela Srpska i Srbija“, završila je Ana Brnabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter