Izvor: TANJUG
07.06.2020 u 03:54
0

ŠOKANTNO! Zaraženi od korona virusa davali lažne podatke da ne bi išli u karantin!

U Severnoj Makedoniji je u subotu registrovano 125 novih slučajeva korona virusa od kojih se 90 odsto dovodi u vezu sa 15 porodica i njihovim kontaktima, rekao je ministar zdravlja Venko Filipče.

OVO MORATE ZNATI

UŽAS! U SAVSKOJ ULICI POŽAR: Gori zgrada, 15 vatrogasaca pokušava da obuzda vatrenu stihiju

LAŽNA DRŽAVA U RASPADU: Haos nakon ukidanja mera reciprociteta!

SAOBRAČAJNA NESREĆA KOD ĆUPRIJE: Auto sleteo s puta, ima stradalih!

SAVO MILOŠEVIĆ NASMEJAN POSLE PORAZA U SUBOTICU: Izgovorio dve rečenice koje će pažljivo pročitati svi navijači Partizana

Ljudi za koje se sumnjalo da su bili u kontaktu sa zaraženim pojedincima ostavljali su nadležnima lažne brojeve telefona i adrese i odbijali da poštuju obavezan dvonedeljni karantin, rekao je jedan drugim zvaničnik, prenose mediji.

Vlasti u Severnoj Makedoniji navode da je skok broja novih slučajeva rezultat ignorisanja instrukcija da se nose zaštitne maske i rukavice i drži socijalna distanca.

U zemlji je potvrđeno 2.915 slučajeva korona virusa, a preminula je 151 osoba.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter