Izvor: Happy BSC
17.09.2023 u 08:42
0

SRĐA TRIFKOVIĆ O SPAJIĆEVOJ POLITIČKOJ KRIZI ZA HAPPY TV: „Crna Gora će i dalje voditi pronatovsku priču“

Crna Gora nesumnjivo i dalje voditi pronatovsku politiku, kaže istoričar i publicista Srđa Trifković na Hepi televiziji.

On je naglasio da je predstojeći popis stanovništva najznačajnije pitanje za srpski narod u Crnoj Gori.

– Crna Gora će i dalje voditi pronatovsku priču, ali sa manje tog ludačkog akcenta na dukljansko -montenegrinski kvaziidentiet koji je konstruisao Milo Đukanović . Veoma je značajno kako će ispasti popis stanovništva. Srba će biti najmanje 35 odsto ukoliko ne bude neregularnosti, dok će se prosta većina izjasniti da govori srpskim a ne nekakvim crnogorskim jezikom – poručio je Trifković Hepi televiziju.

Profesor je konstatovao da je mandatar Milojko Spajić podlegao pritisku sa strane.

– Iole samopoštujuća zemlja ne bi dopustila da ambasador neke strane zemlje (Nemačke) viče na dezigniranog premijera zbog toga što okleva da obrazuje vladu po njegovom ukusu – naveo je Trifković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter