Izvor: REPUBLIKA.RS
17.09.2023 u 08:37
0

UŽAS U CRNOJ GORI! Hirurg iskasapio telo pokojnika i delove držao u tegli?

U alarmantnom razvoju događaja, radnici koji su vršili renoviranje hirurške ostave Kliničkog centra Crne Gore otkrili su teglu koja sadrži fragmente ljudskog tela.

Nezvanični izvori tvrde da se radi o delovima abdominalne aorte, što je uzrokovalo ozbiljne sumnje i pokrenulo istragu.

Porodica preminulog pacijenta tvrdi da je vaskularni hirurg N. F. neovlašćeno izneo ove fragmente iz zdravstvene ustanove. Prema nezvaničnim saznanjima, policija je preduzela akciju nakon što je porodica preminulog podnela krivičnu prijavu zbog sumnje u nesavesno lečenje pacijenta koje je dovelo do smrtonosnog ishoda.

Nadležni organi istražuju ove ozbiljne optužbe, a Osnovno državno tužilaštvo je naložilo da se pronađeni materijal uputi na veštačenje kako bi se utvrdilo poreklo i identitet delova ljudskog tela.

ABAZOVIĆ O TUNELU: Nije isključeno da je kopanje počelo zbog dolaska FBI

N. F., vaskularni hirurg optužen za prikrivanje dokaza i nesavesno lečenje pacijenata, još se nije javno oglasio u vezi sa ovim optužbama.

Iz Kliničkog centra Crne Gore zvanično su potvrdili da je policija sprovela istragu u skladu sa prijavom, ali nisu precizirali protiv koga je usmerena ova istraga.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter