Izvor: TANJUG
16.09.2023 u 14:25
0

ABAZOVIĆ O TUNELU: Nije isključeno da je kopanje počelo zbog dolaska FBI

Crnogorski premijer Dritan Abazović kazao je da nije isključeno da je kopanje tunela od privatnog stana do depoa Višeg suda u Podgorici, počelo zbog najave dolaska agenata FBI u Crnu Goru.

Abazović je novinarima u Nikšiću rekao da se početak kopanja tunela vremenski uklapa u period nakon što je poslat zahtev američkom FBI da pomogne u istrazi ubistva Duška Jovanovića, prenosi RTCG.

Mislim da je to sumnja koju ne treba tek tako odbaciti – rekao je Abazović.

On je ponovio da bi rešavanje ubistva Duška Jovanovića dalo odgovor na mnoga pitanja koja se tiču organizovanog kriminala u Crnoj Gori u poslednjih 20 godina. Abazović je naveo i da je lično spreman na poligrafsko ispitivanje ako za tim ima potrebe. Pozdravio je napore istražnih organa da otkriju odgovorne za kopanje tunela.

AFERA TUNEL U CRNOJ GORI: Istražitelji utvrđuju KLJUČNO PITANJE: Pojavile su se dve fotografije – žene i muškarca

Uprava policija i Osnovno državno tužilaštvo, od kad sam deo ovog sistema, nikad nisu sprovodili efikasniju istražnu radnju – istakao je Abazović.

On je kazao da je iz depoa Višeg suda ukradeno više komada pištolja i pušaka, dodajući da smatra da motivi obijanja depoa nisu da se ukrade oružje, već nešto drugo.

Nisam siguran da je to glavni motiv, jer se oružje moglo kupiti na crnom tržištu – istakao je Abazović. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter