Izvor: Happytv.rs/Telegraf.rs
02.11.2023 u 16:03
0

SUROVA OSVETA MLADIĆA IZ HRVATSKE: Roditeljima u buriće sa vinom sipao benzin

Dragec (27) iz Zagorja osuđen je na novčanu kaznu zbog psihičkog nasilja nad roditeljima koje je trajalo danima.

Kako se navodi, sin je zbog problema sa alkoholom imao brojne neprijatne i nevoljne „epizode“ u odnosu sa ocem i majkom, piše danica.hr. Neprijatne situacije bile su česte, uglavnom su se završavale tako što se sin izviče na njih, ali je umeo i da ih pogrdno naziva i psuje.

Pixabay

Roditelje je najviše iznervirao kada im je sin uništio bačve od 100 i 200 litara u kojima se nalazilo vino. Dragec je sipao u njih benzin, a taj događaj je prelio čašu kada je reč o roditeljskom strpljenju.

– Tačno je, učinio sam to jer sam tih meseci bio na odvikavanju od alkohola. Vraćale su mi se slike iz prošlosti, iz detinjstva, kako su se roditelji loše ponašali prema meni. Zato sam ih nazivao pogrdnim imenima u pismu – rekao je Dragec.

POLICIJA U ŠOKU: Banjalučanin vozio sa neverovatnih 4,67 g/kg alkohola u organizmu

Momak je naveo da nije znao drugačije da se izrazi u tom trenutku, ali da sad imaju dobar i korektan rodteljski odnos. Nakon što je presuda izrečena, Dragec je platio oko 20.000 dinara kazne na račun psihičkog nasilja nad roditeljima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter