Izvor:
02.09.2016 u 15:59
0

TRAGEDIJA U ČUVENOM TURISTIČKOM CENTRU: Pronađen sportski avion sa TROJE MRTVIH!

Slovenačke spasilačke službe pronašle su nakon petosatne pretrage tokom noći manji vazduhoplov koji se u četvrtak srušio na području Bovca, na severozapadu države, i u njemu tri poginula, objavila je u danas državna služba za zaštitu i spasavanje. Olupina je otkrivena u akciji pretraživanja teško dostupnog terena, u kojoj je, uz gorsku službu spasavanja učestovala i policija, kao i jedan vojni helikopter. Kako navodi Hina, svi poginuli su slovenački državljani, iz okoline Murske Sobote, a istraga o uzrocima nesreće je u toku.

Policijska uprava iz Nove Gorice je u četvrtak uveče objavila da je manji vazduhoplov "pajper 28" u kome su bili 31-godišnji pilot i dva putnika poleteo u 17:35 sati sa sportskog uzletišta Bovec, a trebalo je da sleti na ljubljanski aerodrom Brnik. Pilot je nešto pre 20 sati poslao poziv u pomoć nakon čega je izgubljen kontakt. Hina navodi da se nagađa da su uzrok nesreće loši vremenski uslovi.

Reč je o drugoj sličnoj nesreći malih sportskih aviona nakon što je pre više od mesec dana pri preletu Slovenije smrtno stradalo četvoro nemačkih državljana na putu iz Italije u Nemačku.

Tanjug
Foto: Twitter/barnfinds

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter